Hvis du klikker på den grønne knap,
bestiller du hos Movie World. Læs mere her.

Movie World, Inc.

Flere titler - lavere priser - hurtigere leveringHvad er
Movie World?
Movie World, Inc er en amerikansk virksomhed stiftet i 1999 i Californien - og en nær samarbejdspartner til Laserdisken.

Hvorfor
Movie World?

Movie World er nødvendiggjort af kulturministeriets regler fra december 2002 om import af film. I henhold til disse nye regler har den danske videobranche mulighed for at forbyde salg i Danmark af DVD-plader, der har oprindelse i USA, men de kan ikke at forbyde internet-salg fra amerikanske virksomheder.
    Igennem samarbejdet med Movie World kan vi derfor tilbyde danskerne DVD-plader og Blu-rays, som ikke må sælges fra Laserdiskens butik.

Leveringstider:Movie World arbejder sammen med de største nordamerikanske leverandører, så de fleste film kan umiddelbart leveres. Den normale leveringstid på nye udgivelser er bragt ned på 4-5 dage, men der er langt fra Nordamerika til Danmark, og undtagelsesvist ryger en kuvert til et forkert land, og så kan der gå en uge ekstra. Vi beder dig derfor vente 14 dage med at reklamere - selvom du normalt modtager varerne indenfor en uge.
    Hvis du benytter dig af muligheden for at forudbestille nyhederne, vil du ofte opleve at få leveret filmene før de officielle amerikanske udgivelsesdatoer.

Udgåede titler: Tag et rimeligt forbehold for gamle udgivelser, der kan være udsolgt i kortere eller længere tid. Blandt de titusindvis af titler, der tilbydes fra USA og Canada, vil der altid være nogle film, som ikke kan skaffes mere. Enten er de permanent udgået, eller også afventer de produktion af et nyt oplag.

Priserne:Prisen på hjemmesiden dækker ALLE omkostninger, indtil filmen er leveret hos dig. Der er ingen ekstra opkrævninger eller gebyrer i form af ekspedition, porto, told eller moms.
    Vi garanterer, at du ikke kommer til at betale mere, end du bekræfter på hjemmesiden, når du bestiller. Hvis det ved en sjælden fejl skulle ske, at Post Danmark alligevel finder på at opkræve told eller moms, refunderer Movie World dine omkostninger. Når du har vænnet dig til at bestille i god tid, vil du opleve Movie Worlds løsning som hurtigere, lettere og billigere.

Levering &
betaling:
Movie World er et amerikansk firma. Varerne sendes fra Nordamerika til dig. Du kan ikke bare hente dem i Laserdisken og betale der.
    Postopkrævning er ikke muligt. Du kan betale med betalingskort (Dankort, VISA, VISA Electron eller MasterCard) eller med bankoverførsel:

                
Kontakt
Movie World:

Du har vores garanti for, at Movie World er lige så pålidelig som Laserdisken. Hvis du har problemer med en betaling til Movie World eller en levering fra Movie World, kan du blot henvende dig til Laserdisken for at få hjælp, eller du kan skrive til Movie World:

Skriv til:Movie World, Inc.
Postboks 1832
9100 Aalborg
E-mail til:info@movie-world.us
Service tlf:Laserdiskens tlf: 98 132222